OKX review

OKX reviewDe cryptowereld is onderhand al vrij normaal geworden en telt miljoenen investeerders. Dat komt grotendeels door het gemak waarmee jij als particulier de cryptomarkt kan betreden. Het aanschaffen van cryptovaluta is nog nooit zo simpel geweest. De cryptocurrency exchanges bieden een overzichtelijk en eenvoudig platform aan. Je hebt geen ingewikkelde technische kennis nodig om cryptomunten te kunnen kopen, maar alleen een account bij de exchange OKX.

De exchange OKX bestaat al sinds 2013 en is stiekem één van de grootste cryptobedrijven van de wereld. In eerste instantie was OKX enkel bezig met de Aziatische markt, maar daar moest het bedrijf vertrekken. Tegenwoordig het hoofdkantoor van OKX te vinden op het zonnige Malta. Hierdoor kan jij als Nederlandse of Belgische investeerder ook gaan handelen bij OKX. Het maakt niet uit of jij een beginner bent of heel ervaren met de cryptohandel, je bent bij OKX aan het juiste adres.

Betrouwbaarheid

Een belangrijk onderdeel van een exchange is vanzelfsprekend de betrouwbaarheid. Je wilt weten dat je in veilige handen bent. OKX is een grote internationale partij. In de loop der jaren heeft het bedrijf een geweldige reputatie weten op te bouwen. Schrik niet, maar meer dan een miljard transacties per dag is geen verrassing voor de crypto-exchange. Er zijn geen grootschalige misstanden geweest in het verleden, dus daar hoef jij jezelf geen zorgen over te maken.

Kan ik veilig handelen bij OKX?

Een gebruiker kan in alle veiligheid gaan handelen bij de crypto-exchange OKX. Het overzichtelijke platform is betrouwbaar en alle persoonsgegevens worden veilig opgeslagen. De private keys worden ook nog eens op papier opgeslagen, zodat deze belangrijke informatie niet online gesloten kan worden door hackers. Daarnaast worden de cryptovaluta voor het grootste deel offline opgeslagen, namelijk in een cold wallet. Dit zijn allemaal belangrijke onderdelen die de veiligheid kunnen garanderen.

Welke cryptomunten zijn er verkrijgbaar?

Het platform van OKX biedt de mogelijkheid om veel verschillende cryptocurrency te kopen. Het aanbod is in vergelijking met de meeste concurrenten bijzonder ruim. De bekendste cryptomunten zijn beschikbaar, zoals de Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en de Ripple (XRP). Gelukkig kan men ook andere munten kopen die misschien wat onbekender zijn, zoals de Flamingo en de FairGame. Het fijne is dat al deze munten bij één partij kunnen worden gekocht en opgeslagen. Dat scheelt tijd en welllicht ook geld. OKX biedt de kans om met gemak een mooie portefeuille samen te stellen en te beheren.

Betalen bij OKX

OKX is een moderne aanbieder van cryptomunten en heeft als doel om het kopen van crypto gemakkelijker te maken. Dat is ook wel terug te zien in het aanbod aan betaalmethodes. Je kan namelijk eenvoudig een storting verrichten met iDeal, het bekendste betaalsysteem van Nederland. Andere mogelijkheden zijn ApplePay, SEPA, Sofort, Visa en Mastercard. De betalingen verschijnen direct op de rekening van OKX, waardoor jij ook gelijk gebruik kan maken van jouw geldstorting.

Klantenservice

De klantenservice van de cryptocurrency exchange OKX is van een bijzonder hoge kwaliteit. De medewerkers van het cryptobedrijf zijn namelijk 365 dagen per jaar bereikbaar en dat 24 uur per dag. Hierdoor kan jij op ieder moment van de dag een medewerker spreken als je tegen een probleem aanloopt of gewoon een vraag hebt. Wij raden je aan om de live chat te gebruiken, aangezien je dan snel een reactie ontvangt. Overigens is de live chat ook beschikbaar voor geïnteresseerde die nog geen account hebben aangemaakt. De klantenservice is wel enkel Engelstalig. Mocht dat een probleem zijn, dan kan je beter kiezen voor Bitvavo of Bitcoin Meester. Dat zijn namelijk exchanges uit Nederland.

Wallet bij OKX

De exchange OKX beschikt over een eigen wallet. Het gaat in dit geval om een zogeheten ‘hot wallet’. Dat wilt zeggen dat het om een online wallet gaat. Zodra jij cryptomunten koopt bij OKX, dan verschijnen deze munten direct in jouw eigen OKX wallet. Hierdoor kan jij ook met gemak bij alle cryptomunten, maar een cold wallet is wel een veiligere keuze. Inloggen in jouw wallet kan via de website van OKX, maar ook via de gratis applicatie van de cryptocurrency exchange. Het is ook mogelijk om de cryptovaluta te verplaatsen, de munten moeten niet verplicht bij de exchange blijven staan. Desondanks is de OKX wallet veilig en betrouwbaar, dus hoef jij je als nieuwkomer in de cryptowereld geen zorgen te maken.

OKX applicatie

De crypto exchange OKX gaat helemaal mee met zijn tijd en heeft dan ook een applicatie uitgebracht. De OKX app is gratis beschikbaar in de App Store en de Google Play Store. Dat wilt zeggen dat de app zowel te downloaden is op iOS als Android. De applicatie is bijzonder simpel en overzichtelijk. Vrijwel alle functies die jij op de website kan terugvinden, die staan ook gewoon in de applicatie. Je kan dus met gemak cryptomunten kopen, verkopen of verzenden. Daarnaast kan jij op ieder gewenst moment jouw wallet bekijken en de klantenservice benaderen via de app.