Knaken review

Knaken maakt crypto Veilig & Simpel

Knaken is een Rotterdamse broker waarop mensen cryptocurrencies kunnen kopen, verkopen, storten, versturen en bewaren. Knaken is opgericht in 2017 en is sinds het begin bezig met toegankelijk maken van crypto. Knaken is gegroeid tot een Europees platform waarop iedereen uit de Europese Unie kan handelen. Bij Knaken kun je naast Bitcoin meer dan 20 verschillende altcoins kopen. Daarnaast biedt Knaken verschillende betaalmethodes aan zoals iDEAL, Creditcard en IBAN-stortingen.

Het Knaken Panel

Het Knaken Panel biedt een duidelijk overzicht van je bezittingen. Daarnaast kun je via het Panel op een eenvoudige en snelle wijze crypto transacties verrichten. Op het dashboard kun je makkelijk je cryptocurrencies bijhouden. Verder kun je met een paar klikken crypto kopen, verkopen of versturen. Knaken biedt ook services aan zoals auto order en automatisch sparen. Met de auto order functie kun je de systemen van Knaken transacties voor je laten verrichten terwijl je met iets anders bezig bent. Met de automatisch sparen functie kun je automatisch zo vaak als jij maar wilt geld van je rekening laten overboeken naar Knaken. In het Panel wordt van dit geld automatisch crypto gekocht. Hiermee kun je om een makkelijke manier sparen in crypto.

Aankopen

Iedereen kan makkelijk crypto kopen met de volgende betaalmethodes:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • VISA
  • Mastercard
  • Giropay
  • EPS
  • Online Überweisen
  • IBAN/SEPA

Kopen bij Knaken is zo simpel als een bedrag invullen, een betaalmethoden selecteren, je e-mailadres invullen en op ‘kopen’ klikken. De crypto zal vervolgens direct in je account gestopt worden. Heb je al een account? Dan kun je in het Panel gewoon op ‘kopen’ klikken. Vervolgen hoef je alleen een bedrag in te vullen en een betaalmethode te kiezen. Na de betaling staat de crypto direct in je account.

Knaken biedt momenteel de volgende coins aan:

BTC ETH Kyber Network Tezos
Bitcoin Ethereum KAVA REP
BCH ETC Kava Augur
Bitcoin Cash Ethereum Classic ICX ADA
LTC XDG ICON Cardano
Litecoin Dogecoin GNO Nano
ZEC USDT Gnosis LINK
Zcash Tether USD EOS Chainlink
XRP REPV2 EOS KNC
Ripple Augur V2 DOT ATOM
XMR QTUM Polkadot Cosmos
Monero Qtum DASH ALGO
XLM OXT Dash Algorand
Stellar Orchid COMP
XTZ NANO Compound

Knaken is constant bezig met het toevoegen van nieuwe coins. De lijst zal dus langer blijven worden.

Veiligheid prioriteit nummer 1

Knaken ziet veiligheid als topprioriteit. Doormiddel van diverse beveiligingstechnieken zorgt Knaken ervoor dat jouw crypto veilig bewaard wordt en dat alle transacties veilig gebeuren. Om je account extra te beveiligen is er de mogelijkheid om 2FA in te schakelen. Hiermee moet je naast je e-mailadres en wachtwoord ook een code invullen die op je telefoon staat. Op deze manier kun je je account optimaal beveiligen.

Support

Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Het Knaken supportteam staat elke dag voor je klaar. Knaken is bereikbaar via e-mail, live-chat en telefoon. E-mailsupport is zelfs in het weekend beschikbaar.

Voor professionals

Knaken is niet alleen voor beginners. Ook professionals kunnen hier eenvoudig handelen en tegen een goede prijs. Verder kan de auto order functie heel erg helpen bij het managen van trades. Daarnaast is Knaken continu bezig met het aanbieden van nieuwe services die voor professionals interessant zijn. Houd Knaken bij op social media of maak een account aan om op de hoogte te blijven van deze nieuwe functies.

Conclusie

Knaken is voor beginners heel toegankelijk. Het aanmaken van een account en het verrichten van transacties is zo makkelijk als maar kan. Naast beginners kunnen professionals ook een plek vinden op Knaken. De sterkste punten van Knaken zijn de veiligheid en de eenvoud. Vandaar de slogan: Veilig & Simpel.